Hoe laten we jouw grafisch talent maximaal renderen?

Qualified Creatives heeft maar één doel en missie: grafisch talent volledig laten openbloeien in de juiste werkomgeving. Elk van onze drie diensten staat in het teken van dat doel.

Eén missie, 3 diensten

Onze missie om de loopbaan van elke designer vorm te geven start bij het in kaart brengen van competenties en ervaring. We matchen je vacature graag met de juiste kandidaat en spijkeren de skills bij waar nodig.

Onze klanten

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een designer (print of web)? Qualified Creatives investeert elke dag in zijn netwerk aan creatievelingen. Dagelijks lopen we designers tegen het lijf met bijzondere competenties.  Die uitzonderlijke kandidaten matchen we graag met jouw bedrijf of organisatie.

Screening & Testing

Vormgeven is een metier. Het Adobe Creative Suite-pakket – waar vormgevers dagelijks in werken – kent voor ons geen geheimen. We screenen en testen je kandidaten op de kennis van die software, zodat je hen met een gerust hart kunt aanwerven. We weten exact wat ze kunnen.

Training & Workshops

Dankzij de grondige screening en testing hebben we een uitstekend beeld van de competenties van elke vormgever. Meteen hebben we ook zicht op het groeipotentieel. Qualified Creatives biedt trainingen en workshops om elk talent verder aan te scherpen in Adobe Creative Suite.

Hoe gaan we te werk bij
Qualified Creatives?

Je wilt de kandidaat bij uitstek vinden voor een creatieve job binnen je bedrijf en wilt daarvoor een beroep doen op Qualified Creatives? Dan doorlopen we samen dit traject om de ideale creatieveling te vinden:

Kennismaking

Bij ons op kantoor of bij jullie: eerst maken we graag kennis met je bedrijf en willen we meer te weten komen over jullie bedrijfscultuur, de werkcontext, de sector, de jobinhoud en het gewenste profiel.

We gaan op zoek

We weten wat jullie willen en (her)schrijven een vacature die to the point is. We gaan meteen op zoek in ons netwerk en zorgen via verschillende kanalen voor extra instroom van kandidaten die aan je jobomschrijving voldoen. We benaderen ook proactief profielen die een fit kunnen zijn.

Screening

We plannen interviews met kandidaten die interesse tonen in je jobaanbod. We  peilen naar hun ervaring, motivatie, interesse, salaris, competenties, persoonlijkheid en vaardigheden en toetsen die af met de doorslaggevende parameters die jullie opgegeven hebben.

Testing

Na de screening hebben we een shortlist van geschikte kandidaten. Op basis van de gewenste programmakennis (Adobe CC, HTML, CSS, 3D, PPT, …) laten we de geselecteerde designers testen uitvoeren om heel gericht te peilen naar hun concrete vaardigheden.

Score- & vaardighedenkaart

Op basis van de test wordt een scorekaart opgemaatk. De kandidaten geven daarnaast ook een eigen score aan hun programmakennis en vullen aan met welke opdrachten ze veel of weinig ervaring hebben.

Keuze van de kandidaat

Je krijgt het volledige profiel van de kandidaten die zowel creatief als technisch voldoen. Jij bent aan zet! Je nodigt de kandidaten uit voor een persoonlijke kennismaking met het oog op een aanwerving. 

Optie 1: 1 van de kandidaten voldoet! 
Optie 2: je wilt extra testen of specifieke skills trainen!
Optie 3: je wilt extra kandidaten voorgesteld krijgen

Follow-up

Hoe nauwgezet we ook rekruteren, screenen, testen en beoordelen: the proof of the pudding is in the eating. Drie maanden na de aanwerving polsen we graag naar de gang van zaken en ieders tevredenheid.

Welke functie zoek je?

Als vormgever heb je gevoel voor vorm en kleur. Je wil graag iets ontwerpen dat er aantrekkelijk uitziet. Je ontwerpt advertenties, logo’s, folders, websites, mailings, landingspagina’s, posts voor sociale media, catalogi, verpakkingen, 3D, animaties, video’s, noem maar op. Maar van welke functie gaat jouw hart bonzen?

"*" geeft vereiste velden aan

Je privacy is belangrijk. Daarom bewaren en verwerken we je persoonsgegevens op wettelijke, eerlijke en transparante manier. Graag vragen we je toestemming om je gegevens in onze database op te nemen. Meer info vind je in ons privacybeleid.

Wat kan Qualified Creatives betekenen voor je bedrijf?

Zoek je een designer of wil je jouw kandidaten laten testen op vaardigheden en programmakennis? Of heeft één van je vormgevers nood aan een opleiding of workshop? Registreer en blijf op de hoogte van onze activiteiten.