Screening & testing

Weet exact wat ze kunnen

Terug naar Diensten

Vormgeven is een metier. Het Adobe Creative Suite-pakket – waar vormgevers dagelijks in werken – kent voor ons geen geheimen. We screenen en testen jouw kandidaten op de kennis ervan, zodat je hen met een gerust hart kunt aanwerven. We weten exact wat ze kunnen.

Is je nieuwe designer uit het
juiste hout gesneden?

Uiteraard moet er een persoonlijke klik zijn. Dat kan je uit een kennismaking afleiden. Maar laat ons wel wezen: uiteindelijk moet er efficiënt en kwaliteitsvol designwerk geleverd worden. Verfijnd en tegelijk weleens tegen de klok. Dat kan alleen als je je tools door en door kent. Dat testen wij graag vooraf.

Hoe screenen wij kandidaten?

Onze testen zijn zeer hands-on. Als het ware een weerspiegeling van het werk dat op de werkvloer geleverd zou moeten worden. We testen op:

Wat weten we na de test?

Onze testen liegen niet. De kandidaat wervelt gezwind door de test of blijft haperen. Aan het einde van de ’testrit’ kunnen we jou alvast dit vertellen:

Op welke skills mogen we
jouw kandidaten screenen?

Slim aanwerven doe je niet enkel op buikgevoel.  Test je kandidaten met reële opdrachten en breng de aanwezige skills in kaart. Voorspel het groeipotentieel en selecteer je beste kandidaat. Duurzaam aanwerven loont.

Cédric kwam als beste uit de test van 7 sterke kandidaten. Zijn positieve houding in combinatie met een uitmuntende technische kennis leverden hem een nieuwe job op!#passedthetest