Werving & Selectie

voor elke job de juiste designer

Terug naar Diensten

Ben je op zoek naar een designer (print of web)? Qualified Creatives investeert elke dag in zijn netwerk aan creatievelingen. Dagelijks lopen we designers tegen het lijf met bijzondere competenties.  Deze uitzonderlijke kandidaten matchen we graag met je bedrijf of organisatie.

Hoe maken we de juiste match?

Simpel: door vraag en aanbod zo goed mogelijk aan elkaar af te toetsen. Wat zijn de wensen van het bedrijf en wat zijn de wensen van de grafische creatieveling? Omdat we onze database zo goed kennen, weten we al meteen wie een streepje voor heeft.

Welke grafische competenties zoeken bedrijven vooral?

Elk bedrijf heeft zijn specifieke vereisten, maar in grote lijnen zijn dit de kwaliteiten die de meeste bedrijven wel weten te waarderen:

Wat verwacht een designer
van zijn job?

Ook hier heeft elke creatieveling andere wensen en verlangens. Maar de grootste gemene deler aan grafische profielen droomt toch vooral van dit:

Naar welk profiel ben jij op zoek?

Misschien zijn de algemeen gangbare wensen en criteria zoals hierboven aangestipt herkenbaar, of misschien mag het voor jouw bedrijf nog net iets anders of veel verder gaan. Geen uitdaging is ons te veel, ook dan gaan we op zoek.

Evert vond werk als creatief grafisch ontwerper. Zijn passie voor interieur en gevoel voor esthetiek sluit naadloos aan bij zijn nieuwe job. #happydesigner