Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Efficiënter werken met Adobe Bridge en Capture!

8 maart 2023 > 12:00 - 13:30

€95

Bridge
Adobe Bridge is een superhandig programma, waarmee je gemakkelijk jouw digitale beelden kunt organiseren, zodat je er sneller, gemakkelijk en efficiënter mee kan werken. Daarnaast kan je taken automatiseren en de Workflow-werkruimte gebruiken om verschillende taken eenvoudig te combineren en samenvoegen om zo eigen workflows voor herhaaldelijk gebruik te maken. Label bestanden en waardeer ze om later te filteren. Werk met Metagegevens (kleuren, tags, ….). Bekijk snel gelinkte beelden en lettertypes, … Kortom, maak je grafische leven makkelijker!

– Automatiseren met Adobe Bridge

Capture
Creëer grafische ontwerpelementen met één cameraklik!
Gebruik je mobiele apparaat als vectorconversietool om foto’s om te zetten in kleurthema’s, patronen, tekst, materialen, penselen en vormen. Importeer deze assets vervolgens in je favoriete desktop- en mobiele apps – zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Dimension, XD en Photoshop. Je hebt nu de kracht in handen om de wereld om je heen te herleiden naar al je creative projecten.

Praktisch:

Breng je eigen laptop mee met je Adobe Creative Cloud licentie en download gratis Capture voor Android of IOS! Wij voorzien een broodjeslunch, koffie, thee en waters. In Zellik kan je gratis parkeren aan het gebouw achteraan vlakbij de ingang. In Antwerpen kan je parkeren in de omliggende straten: check het hier

 

Inschrijvingen zijn gesloten voor deze opleiding

Gegevens

Datum:
8 maart 2023
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online
waar je ook bent!

Organisator

Qualified Creatives
Telefoon
093354386
E-mail
info@qualifiedcreatives.be
Bekijk de site van Organisator